ADP
flow-image

HET POTENTIEEL VAN PAYROLL IN 2024: ENQUÊTE INTERNATIONALE PAYROLL

Deze bron is gepubliceerd door ADP

Voor payrollprofessionals gaat het in 2024 om een balans tussen strijdige prioriteiten, uitdagingen en kansen, maar ook tussen risico en rendement in economisch onzekere tijden. Ons uitgebreide onderzoek naar internationale payroll toont een payrollsysteem dat ambitieus is, maar niet voorbij mag gaan aan de basisprincipes.

Welkom bij het rapport ‘Het potentieel van payroll in 2024’, waarin we ons verdiepen in internationale payrollsystemen en hun ontwikkeling om de snel veranderende behoeften bij te houden van organisaties en hun medewerkers. Voor dit rapport hebben we een enquête gehouden onder leidinggevenden (afdelingshoofden of internationale senior payroll-leidinggevenden) van multinationals met meer dan 1000 medewerkers, met hoofdkantoren over de hele wereld.

We wilden weten hoe payroll presteert op gebied van basisprincipes zoals nauwkeurigheid en naleving. Ook wilden we kijken naar de steeds grotere strategische rol van payroll bij besluitvorming op hoog niveau en het bieden van operationele wendbaarheid ter ondersteuning van bedrijfsuitbreiding. Tenslotte wilden we het innovatietraject onderzoeken; hoe payroll vorderingen maakt in de integratie van opkomende technologieën, gedegen gegevensbeveiliging biedt, de medewerkerservaring verbetert en bedrijfsactiviteiten toekomstbestendig maakt.

Download nu voor meer informatie.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.