Achievers
flow-image

Het welzijn van personeel in 'het nieuwe normaal'

Deze bron is gepubliceerd door Achievers

2020 was een jaar zonder weerga. Extreem moeilijke marktomstandigheden, ontslagen, verlofregelingen en gedwongen perioden van telewerken hebben samen het welzijn van de werknemers onder buitengewone druk gezet.Het bevorderen van een cultuur van veerkracht en continuïteit en het maximaliseren van de erkenning van werknemers zal het welzijn en de betrokkenheid verbeteren.Achievers heeft onlangs onderzoek gedaan onder werknemers en managers in het VK, Ierland, Duitsland en Nederland om het welzijn van de werknemers in elk land te meten en na te gaan hoe goed de respondenten vonden dat hun werkgevers met de gebeurtenissen van het jaar waren omgegaan. Dit verslag over het welzijn van werknemers in het 'nieuwe normaal' vat de resultaten van deze onderzoeken samen en bestudeert ze.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Personeelsvoordelen, Extern werkploegbeheer, Verandermanagement, Prestatiebeheer, Personeelsontwikkeling, Personeelsmotivatie, Personeelsprestaties, Human Resources