Eightfold
flow-image

De opkomst van het Talent Intelligence Platform

Deze bron is gepubliceerd door Eightfold

In een groeiende economie wordt uw bedrijf "de mensen die u werft", dus uw vermogen om de beste kandidaten te vinden, te werven en te selecteren is van cruciaal belang.De technologische markt is gevuld met een eindeloze parade van nieuwe wervingstools, waarbij veel van deze tools beloven gebruik te maken van AI om de perfecte sollicitanten voor uw bedrijf te vinden.Een talent intelligence platform integreert inzichten over werknemers - hun vaardigheden, capaciteiten, ervaringen, carrièrewensen, prestaties, demografische gegevens, leerbehoeften, ontwikkelmogelijkheden - en gebruikt deze informatie om mensen te helpen de juiste kansen voor hen te vinden. Daarom vormen talent intelligence-platforms de ruggengraat van geïntegreerd talentmanagement.Deze gids zal u een beter inzicht geven in de opkomst en het belang van talent intelligence platforms.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Leiderschap, HR-technologie, Leiderschapsontwikkeling, Talentmanagement, Talentacquisitie, Personeel, Werving