Rippling
flow-image

Wat is een LMS? Dit is alles wat u moet weten

Deze bron is gepubliceerd door Rippling

Als het erom gaat nieuwe werknemers in te werken en hen voor de lange termijn aan het bedrijf te binden, is voortdurende bijscholing op de werkplek een noodzaak. De mogelijkheid om het proces te stroomlijnen met behulp van een Learning Management System is een manier om ervoor te zorgen dat u aan de regels blijft voldoen, terwijl u ook de op vaardigheden gebaseerde training biedt waar uw werknemers naar op zoek zijn.Wat is een LMS? Lees het nu om meer te weten te komen.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën HR-management, HR-gegevensanalyse, Werkuitbesteding, Extern werkploegbeheer, Absentiebeheer, Leiderschap, Ontwikkelingsmanagers, Communicatie verbeteren, Compliancewetgeving, Bedrijfsethiek, Leren & talentontwikkeling, Personeelstraining, Talentontwikkeling, Personeelsontwikkeling, Personeelsmotivatie, Personeelsprestaties, Trainingscursussen, Leiderschapsontwikkeling, Bedrijfsbreed leren, Integratie nieuw personeel, Talentmanagement, Werkploegbeheer, Naleving van de regelgeving, Human Resources, Sociaal verantwoord ondernemen, Tijdelijk en uitbesteed personeel, Werving, Prestatiebeoordelingen