Zenefits
flow-image

Heropening van uw werkplek - veilig - met Truework en Zenefits

Deze bron is gepubliceerd door Zenefits

Hoewel bedrijven weer open moeten gaan om levensvatbaar te zijn, is het beschermen van mensen tegen de gevaren van het virus nog steeds van het grootste belang. Zenefits is onlangs een samenwerking aangegaan met Truework, om het u gemakkelijker te maken.De tool van Truework voor de controle van de gezondheid van werknemers is ontwikkeld om bedrijven van elke omvang gemoedsrust te geven dat hun werknemers gezond zijn en dat hun werkplekken in deze crisistijd veilig blijven.Download het nu om meer te weten te komen.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorie├źn HR-strategie, Leiderschapsstijlen, Verandering leiden, Verandermanagement, Benchmarken, Concurrentiestrategie, Strategische analyse, Strategie opstellen, Teammanagement, Uitvoerend management, Wervingsstrategieën, Prestatiebeheer, Personeelstraining, Talentmanagement, Werkploegbeheer, Naleving van de regelgeving, Human Resources, Sociaal verantwoord ondernemen, Tijdelijk en uitbesteed personeel, Werving, Prestatiebeoordelingen